- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
csendes
üzenetére
Hehe, ő is szopott a csomagkezelő gui-val, és nem sikerült megoldania. Az installálásnál tényleg volt itt-ott ácsorgás, mondjuk én mintha kevesebbre emlékeznék, de nem szokta az ember naponta újrainstallálni az oprendszerét (nem vindóz ez kérem
). Mint ahogy új programokat se telepít az ember minden nap. Én mondjuk csak böngészésre és mahjonggozásra használom, meg zenét is hallgatok közben, de ezekben nem gátol a Gnome Shell, és gyorsan meg is szoktam az F15 alatt. Bár a Debian /home fájlrendszerét parancssorból állítottam be mountolhatónak, meg se próbáltam kitalálni, hogy hogy lehet klikkelgetve megoldani a problémát, de ennek lehet nekifutok majd egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Automobilista 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Revolut
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Mint ahogy új programokat se telepít az ember minden nap. Én mondjuk csak böngészésre és mahjonggozásra használom, meg zenét is hallgatok közben, de ezekben nem gátol a Gnome Shell, és gyorsan meg is szoktam az F15 alatt. Bár a Debian /home fájlrendszerét parancssorból állítottam be mountolhatónak, meg se próbáltam kitalálni, hogy hogy lehet klikkelgetve megoldani a problémát, de ennek lehet nekifutok majd egyszer.