- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
csendes #3016 üzenetére
Szokásos fikázás. Ma néztem a mókás linux action show-t, abban is minden release-t lehúznak, de most különösen vicces volt. A vélemény kb ennyi volt: ami jól néz ki, az a gnome design-ja miatt van, a boot szerinte csúnya, a grub2-is (nem akarom megjegyezni, de én amennyi ubuntu install-t eddig láttam, alapból ott sem témázott a grub, debianon sem, nem is lényeges egyébként)
Ezután még sikerült oda eljutni, hogy a h264-es codec-et nem tudja automatikusan installálni, és átirányít a wiki oldalra. Egy linux felhasználótól nekem mindig olyan fájdalmas amikor látványosan nem akarja ezt megérteni (és nem teszi mellé azt hogy a proprietary OS-ek sem tartalmaznak codec-eket alapból, és azokon is dolgozni kell hogy felpakold őket)
Mindenáron bele akarják mantrázni az emberekbe, hogy ez egy RHEL béta teszt (nem, de evidens hogy a RH számára fontos fejlesztések ide kerülnek be nagyon hamar), meg azt hogy nem való desktopra, és hogy használhatatlan is desktopon. Én meg erre annyit tudok mondani, hogy nekem prímán működik, és abszolút kézreáll.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brave
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged