Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali
Úgy döntöttem, h átállok fedora-ra bubiról. Nem mintha bajom lenne a bubival de változatosságra vágyom
Az xfce-est néztem ki magamnak mert rájöttem, h a gnome teljesen felesleges, meg eszi is az erőforrást (nem mintha szűkösen lennék belőle, de minek...). Vbox-ban már le is teszteltem, nagyon faja kis rendszer.Az lenne a kérdésem, h tudnátok nekem linkelni leírást/fórumot (magyarszkiul) ahol olvasgathatok róla? Még nagyon rég használtam .rpm alapú rendszer (Amigán), de az olyan rég volt, h lehet igaz se volt

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az xfce-est néztem ki magamnak mert rájöttem, h a gnome teljesen felesleges, meg eszi is az erőforrást (nem mintha szűkösen lennék belőle, de minek...). Vbox-ban már le is teszteltem, nagyon faja kis rendszer.