Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
A live cd betöltésekor is fut már az anaconda? Mert sajna még a "live" asztal sem jön be. Ezért próbáltam DVD-ről egyből telepíteni.
Mondjuk a "DVD-ről telepítem karakteres módban" dolgot még nem próbáltam.A lemez tuti nem lehet gond, mert már öbbször leszedtem, és többször meg is írtam. Ja, és azt nem írtam az előbb, hogy ugyan ez van a pendrive-os telepítésnél is.
Lehet hogy a 10-es is menne rendesen, de a végén már annyit állítgattam azt a rohadt biost, hogy lehet azért volt lassú. Szvsz nyomok rajta egy alap beállítást, és neki futok mégegyszer

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bioshock 2 Special Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest