Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, ez volt a gond, hogy az authorizationsnál hiáb engedélyeztem magam, semmit nem reagált. De most érdekes módon jó, így hogy nem rootként csináltam. És még frissítette is magát. Nem tudod hogy csinálhatnék 3D-t? (Ubuntun a legfőbb gond ez volt, hogy még a monitor natív felbontása sem ment neki, aztán jött a gyári Ati driver és elbarmolta színes csíkokká az egészet. Leszedtem, vissza az egész, akkor meg már csak 800*600ban volt hajlandó menni.) Tehát ha lenne valami megoldás... az atit már feltettem, megvan a cc is, csak nem indul el
Nincs ötletem és nem akarok az ubihoz hasonlóan elbarmolni itt dolgokat... köszi előre is!ps: Olvastam olyat, hogy a fc8 kernelére kell downgrade-elni, de azt inkább hagyjuk ki egyelőre

Új hozzászólás Aktív témák
- ZEN.com
- Le Mans Ultimate
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Wuthering Waves
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Logitech z5500 5.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nincs ötletem és nem akarok az ubihoz hasonlóan elbarmolni itt dolgokat... köszi előre is!