Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
rollins
üzenetére
Kicsit túrtam a netet, de még nem akarom elkiabálni, de lehet hogy a nfs, nfslock elindítása megoldja és rootnak a .gconf létrehozása vagy másolása (/etc/gconf-ból). Előtte nem kellett ez, nem értem most miért. Állítólag a ki*** ORBit -nak kell. Ez hasonló lehet mint a windózos .net kerterendszer.
Lehet hogy semmi köze hozzá, de az is lehet hogy egy bugos gnome-gdm frissülése miatt lett ez a hdd pörgetős helyzet, csak fura hogy nem használtam előtte gdm-et. Beléptem root-tal gdm-mel, mindjárt lett a rootnak .gconf fileja (persze be is lehet másolni.) Aki érti az összefüggést, az tud valamit.
De lehet csak az a nyavalyás .gconf kell a rootnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hegesztés topic
- Milyen program, ami...?
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De lehet csak az a nyavalyás .gconf kell a rootnak.