- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Némely FreeSynces (Premium? Ultra? Ki tudja már...) monitort beszámol G-Syncnek az Nvidia, úgy kábé "na itt ez a pár db, aztán ne sírjon a szátok" alapon. Nem egy all-in... Valami olyasmit látok, mint a menetrendszerű "most aztán tényleg legyőzi az Intel/AMD az AMD/Intelt"...
-
Dr. Akula
félisten
Ott Kínának kellett rájuk szólni hogy vagy USB csati, vagy el se indítsák a szállítmányokat. Egyből megtalálták az USB-t.
#55BiP: Nem kell +1, csak egyezzenek meg az egyikben, és mindenki azt támogassa. Nekem az is jó ha freesyncel az Nvidia. De ha nem, emiatt nem fogok gyengébb karit venni, akkor nem lesz sync.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
SunMount3r #11 üzenetére
Én csak odáig mentem el, hogy feldobott egy "vásárlás magánszemélyként" opciót. Céges ügyfeleknél ez eléggé értelmezhetetlen.
-
Dr. Akula
félisten
Ilyen .gif szerűség, nem azonos az .mpeg-gel.
#6SunMount3r: Kíváncsi voltam, kipróbáltam. Szóval kisker is, de csak nagykerként reklámozza magát. Lehet tőlük magánszemélyként is vásárolni. Remélem sokba nem kerül a PR-esük...
-
Dr. Akula
félisten
"60 900 forintos Samsung T45F-et (LF24T450FZUXEN) mutatjuk be, ami az AMD FreeSync-kel kiegészített"
Jó látni hogy csorog egyre lejjebb a mindenféle Sync, már csak az kéne hogy megegyezzenek 1 szabványban, és aztán mindenki ugyanazt a Syncet támogassa.
Ezt az Xtify M8-at viszont eléggé lefikázzák a neten, leginkább azért amit az előnyének gondolt a gyártója: túl alacsonyan van a kapcsoló, nagyon elöl kell klikkelni, különben nehezebb lenyomni. Így meg könnyen lecsúszik róla a kezed. Meg hogy nincsvalami ergonómikus vájat a jobb/bal klikken, ez is inkább dobja lefele magáról az ujjat. Amúgy a retro bézs nagyon jól néz ki.
A Lamzu Atlantist viszont volt aki dícsérte, viszont 1 dolgot nem értek: miért nincs ebben se adóvevő tartó, ahova hordozáskor be lehetne azt rakni, és akkor nem keveredne el? Itt még halmozottan érthetetlen a helyzet, hiszen eleve kivágták az egér alját súlycsökkentésnek, látszik hogy van rá hely, és nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A monitorok, egerek, székek és hasznos kiegészítők mellett mellett az online kommunikáció is fókuszba kerül.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest