Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
válasz
Zsolt1966
üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Még jó, hogy rákérdeztem...
...már vagy tíz éve száműztem mindenféle optikai meghajtót az itthoni gépekből. Biztonsági tartalékként van egy USB-s a fiók mélyén hasonló esetekre. Viszont az kizárt, hogy azért itt lógjon, hogy minden indításnál nyektesse az FS. Én meg nagy naivan azt hittem, hogy csak telepítéshez kell, azt neten aktiválom. Annak meg semmi értelme, hogy virágbolti verziót csináljak belőle, hogy ne kelljen a lemez.Más:
Mi ez az újítás, hogy csak saját területen lehet fát vágni???? Ez még hagyján, de telekhatáron kivágtam egy fát, de nem a tervezett irányba dőlt, így még feldarabolni sem engedte, míg az egyben lévő hatalmas fát a területemre nem cibáltam egy homlokrakodós traktorral.
Az is egy érdekesség, esetleg bug, hogy a vontatott, rakodó nélküli faaprító nem indul be magától, ha fát rakok bele. Külön bele kell szállni és manuálisan beindítani, ha megpakoltam a szalagját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest