Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
válasz
Zsolt1966
üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Még jó, hogy rákérdeztem...
...már vagy tíz éve száműztem mindenféle optikai meghajtót az itthoni gépekből. Biztonsági tartalékként van egy USB-s a fiók mélyén hasonló esetekre. Viszont az kizárt, hogy azért itt lógjon, hogy minden indításnál nyektesse az FS. Én meg nagy naivan azt hittem, hogy csak telepítéshez kell, azt neten aktiválom. Annak meg semmi értelme, hogy virágbolti verziót csináljak belőle, hogy ne kelljen a lemez.Más:
Mi ez az újítás, hogy csak saját területen lehet fát vágni???? Ez még hagyján, de telekhatáron kivágtam egy fát, de nem a tervezett irányba dőlt, így még feldarabolni sem engedte, míg az egyben lévő hatalmas fát a területemre nem cibáltam egy homlokrakodós traktorral.
Az is egy érdekesség, esetleg bug, hogy a vontatott, rakodó nélküli faaprító nem indul be magától, ha fát rakok bele. Külön bele kell szállni és manuálisan beindítani, ha megpakoltam a szalagját.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Gitáros topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest