Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Canon EOS DSLR topic
- Apple MacBook
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
Outblast #267 üzenetére
Hát ez mennyei, tényleg nem értem miért nem csinálnak egy olyan rendszert mint a blizzard pl.
Mindent le lehet tölteni nem kell cd semmi
Biztos nem veszek 7k ért azért egy usb-s dvd olvasót amit semmire nem használnék ezen kívül...
A steamen meg jelenlelg vicc a játék ára, szeretem az fs sorozatot, de annyit valljuk be nem ér.vacs:
És ha nincs a gépemben optikai meghajtó akkor gondolom nem is fogja kérni a lemezt? -
sz.mich
tag
válasz
Outblast #159 üzenetére
Ez benne a poén, hogy neked kell megoldani. Kisebb földekkel én személy szerint (még) nem szívok, mert pl. az önjáró permetező jól bírja. Nagyobb területen lesz macerásabb... nekem van 3 sima kocsim (egyiken mag, másikon mű ganyé, harmadikon meg folyékony ganyé), azokat pakolom meg rakodógéppel és viszem haza egy másik, gyors géppel. Az is megoldás lenne, ha magával a géppel mennék a bolthoz, csak a gépek szép összegeket húznak le (üzemóránként, ahogy néztem, ezért kímélem őket).
Személy szerint élvezem ezt az utánpótlásos dolgot. Mialatt a benga kombájnom arat (CR10.90), simán megrakok két kocsit is a raklapos árukkal. Megtöri az egyhangú termelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest