Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tttzshd
tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Köszi !
xml-hez értők vagy aki tudja hol lehet beállítani a LOD -ot ?
:kép .ezen a képen jól lehet látni ami engem idegesít ..van egy kör távolságán belül tölti be a részleteket és ezt akarom kitolni !
Az editorban pont ezt az egy beállítás nem létezik
..különben árnyékot már sikerült belőni mert az is 15m-ként ugrott elő max grafikán idáig.
De egy nagyobb mező fele már csúnya ..biztos valahol xml-ben megvan ez a beállítás csak én nem találtam meg.valaki tudja hol lehet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Le Mans Ultimate
- Linux kezdőknek
- Hyundai, Kia topik
- Futás, futópályák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Üzleti vita és megbeszélés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Cyborg A12VF 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4728
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

..különben árnyékot már sikerült belőni mert az is 15m-ként ugrott elő max grafikán idáig.