Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tutikas
tag
válasz
gabesz.1986
üzenetére
Szia én még a 15-ben nem csináltam takarmányt de szerintem ugyan úgy kell mint a 13-ban amit irtál fű kaszálása forgatás sodrás bálázás az a széna plussz kell bele szalma ami a búza vagy árpa aratása után marad plussz erjesztett siló ebböl lesz a szilázs ha keverő gépben csinálod nincs probléma nem tudom van e ilyen azon a mapon amin játszól de ha etető gépben kevered akkor odakell figyelni az adagolásra azt hiszem f1 gomb és látod miből mennyi kell a 13-ban ha zöldek voltak a csikok akkor volt jó az arány azt hiszem széna helyett a fű is jó a körbálák 4000kg a 13-ban az etetőgép 12000kg tud keverni tehát 1 szalma 1 széna bála plussz 4000kg silót kell beletenni
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest