Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
Lehetséges akármilyen bálát közönséges pótkocsin szállítani? (mod nélkül - egyszerűen beleejtve - vagy lecsúszik, kipattan, levegőberepül stb?
)
Vagy mindenképp a bálás trailer kell legalább?Annak idején a Traktor Zetor Simulator 2009-el kezdtem az ilyen jellegű játékokat (egyébként ez valami nagy mod? FS-klón? közösen fejlesztett játék akart volna lenni? meglehetősen hasonlít egymásra a két játék - a neten még sincs sok minden erről a zetoros változatról) de abban szinte képtelenség volt a bálás trailerre erőszakolni a rakományt... ezért tartok ettől a bálásditől itt is... Kényelmesen működik ezen része a játéknak?
Eddig a historical kis kockabálázót használgattam, a hozzávaló gyűjtővel... de elég szaporátlan így.
Valamint... van lehetőség valamilyen egyszerű ("hivatalos"?) moddal több növénytípust berakni a játékba? Ami "frissíti" legalább az eredetileg játékban lévő gépek adatait és "kompatibilissé" teszik őket a fogadásukra - amennyiben azok valóban alkalmasak arra. Avagy bővítik az elérhető gépparkot a megfelelő típusokkal?
(láttam már ilyen-olyan modokat amik egy-egy kérdéses növény szállítására/betakarítására alkalmas eszközt tesznek a játékba, de nincs lehetőség erre átfogóan? hogy ne kelljen például speciális pótkocsira vagy bármilyen gépre vadászni, hogy mondjuk napraforgót vagy káposztát szállítsak/vessek... stb.)
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)