- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
hali.
No ezt szépen leírtad!
Ezt én is olvastam is már, mondták is, meg írták is fórumokban.
De mindig el felejtettem. 
Viszont, aki nem tapasztalt az XML cuccokban és stb, az bele ne nyúljon, főleg mentés nélkül, ha pl a játék cuccaiba nyúl bele. Ugyanis, akkor tökéletesen elintézik maguknak azt, hogy vagy szar lesz a játék, vagy pedig totál nem fog menni, és telepítheti újra fel. És, nem hiszem hogy hosszú aratások, stb után, olyan kellemes lesz mindent újra összeszedni. Én az írtakat meg tudom már csinálni, sőőt, mapot is egy egyszerűbbet össze tudok már dobni, de még mindig zavar ha valamit alkotok a mappákban.Aki meg érti a dolgokat, az sose felejtse el menteni az adott fájlt, mappát, stb az asztalra egy Üres mappába, aminek lehetőleg érthető nevet adjon, hogy tudja, ki ne törölje figyelmetlenül. (csináltam már sajna ilyet) Pont a jót töröltem ki a rossz helyett! Tanultam is belőle.
Aki nem tudná, vagy akit érdekel, annak ezt a progit ajánlom: Notepad++
ezzel szépen átláthatóak a sorok, stb!
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- Iphone 17 PRO
- i5 12500/ 32GB DDR4/ RX6700XT 12GB/ 500GB m.2 SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Új 2K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9060 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Intel i7 14700Kf/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR4 3200Mhz/1Tb NVME SSD/2-3Év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt én is olvastam is már, mondták is, meg írták is fórumokban.
De mindig el felejtettem.