- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
Janoska26 #7065 üzenetére
Nekem is a kedvencem, amikor rákattintok mondjuk arra, amit vetni szeretnék, és jön is az ablak, "KIJELENTKEZTÉL".
Nem is megyek a farm fórumra, mert még olvasni is fájna a sok hülyeséget.
Amúgy ez a sokadik event, amit kihagyok, ott van a 10 növény, ahogy kaptam. Egyszerűen nincs semmi motiváló nyeremény. Azzal tudnak foglalkozni, hogy befeketítsék a címerem szó nélkül, mert az hú de jó nekem.....
-
-
-
-
válasz
Janoska26 #6891 üzenetére
Nekem is csak annyi a világos, hogy akinek már megvan a régi, az megkapja az újat, akinek meg még nincs meg, annak ugyanúgy ki kell váltani.
Viszont ezen felül semmi mást nem értek még pontosan. Mire is lesz jó ez az arany banán és honnan, hogyan, mennyiért jutunk hozzá?
Milyen az új szint rendszer? Bevezetés után változhat a szintünk? Én most leszek 25-ös, megküzdöttem a licsi fáért, esetleg más meg majd fele ennyi munkával hozzá juthat?
A srác aki csinálja nem volt valami szimpatikus ilyen téren, nem nagyon bízom az új bahamában, amit mostanában csináltak az mind kudarcba, és tömeges reklamálásba fulladt.
Nem is tudom miért, de valamiért úgy érzem, hogy ez a bahama bevezetés sem lesz probléma mentes.
-
-
válasz
Janoska26 #6848 üzenetére
Ez komolyan szánalmas! Egyszerűen használhatatlan az egész! A sok beszedett lóvét inkább gyorsabb szerverekre és nagyobb sávszélre költenék, mint ezt a dilettáns bandát fizetni.
És akkor még valaki benyögi, hogy az sem biztos, hogy náluk van a hiba. Persze, a hiba nálunk van, régiótól és szolgáltatótól függetlenül, minden játékosnál.
Vicc!!!!
-
-
-
-
-
válasz
Janoska26 #6455 üzenetére
A proxy az nem a legjobb megoldás, mert lassú és nehézkes. Egyébként lehet nem indítod újra a böngészőt.
A proxy beállítása után totál be kell zárni a böngészőt, aztán újra indítani, és úgy belépni, mondjuk a farmerama.de oldalra.
Bár annak aki FA-at akar ily módon, én az easy hide ip-t javasolnám. Amit vagy megvesz az ember, vagy 3 naponta egy új virtuális gépre felteszi.
-
-
-
Calogero
addikt
válasz
Janoska26 #6425 üzenetére
Vagy van a fórumokon egy topic, Pletykafészek - avagy hírek, híresztelések és Jós Jónás otthona
-
-
-
-
-
-
válasz
Janoska26 #5711 üzenetére
Egyébként pont erre gondoltam én is, csak nem akartam, hogy kicsinyesnek nézzetek.
Te tesztelsz valamit, tehát dolgozol nekik, és még Te fizess 15FA-at.
Valahogy egy Beta teszt nekem másról szól. A legkevesebb, hogy a teszt időszakban aktív lenne az új funkció, és csak az eddigi 3 lenne fizetős.
Illetve azért ez az építőmester funkció így érdekes, mert sokan, csak eventek előtt rendezik át a farmot. Megveszed 2 napra, 5 perc alatt átrendezed a farmot, aztán 47 óra 55 percig hozzá sem nyúlsz. De pár nap múlva megint megveheted, amikor visszarendezed a farmot. Oké, nem ingyenes a lehetőség, de a 15FA baromi sok érte, pláne amíg csak tesztelés megy.
-
-
-
válasz
Janoska26 #5304 üzenetére
Gondolom a lehetőség ott van, hogy Farmaranyért nézd ugye? Csak kiírja, hogy ma már nem nézhetsz Aranyért, csak CSP-ért, vagy TP-ért.
Ilyenkor nincs semmi extra, csak IP-t kell váltani.
Azért mondtam az UK002-t mert ott ma pl. mind a 3 mozit meg lehet nézni egymás után.
Proxyval azért nem szeretem mert azzal még sokkal lassabb, mint az easy hide ip-vel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest