- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
mad1
veterán
válasz
Feri1977 #695 üzenetére
Ha craftolnal neha fejlodnenek a fegyverek is amikor meg idomitasz mutatja azaz kiirja hogy kraftolj csalit(tabbal) majd kozepso eger gorgot lenyomva dobod el neki,aztan E betuvel lenyugtatot es mar a tied is a B gombal azaz a beast menuben barmikor.Ahogy latom a kuldetesekhez nem nyomtad le az M betut amivel kijelolod mi merre van merre menj(jobb klikk).
Azert fagytal meg mert ruhat kell csinalni azt is kiirta mikor havas tajra mentel elsonek,hogy kesobb majd tutsz is csinallni,de vigyazz ha a kek csik lemegy halott vagy...amugy qrvasok a tuzhely ott vissza lehet tolteni hogy ne fagyj meg de ajanlott a lv1 es ruha legalabb..Remelem tudtam segiteni. -
Kucsek
aktív tag
válasz
Feri1977 #695 üzenetére
"Inkább Doom, vagy call of duty új része, meg NFS új része."
Doom és Call of Duty agyatlan lövölde. Minden évben sikerül eladni a vér Istvánoknak ugyanazt a szart.
Sajnos tapasztaltam BF1-ben, hogy sok a Call of Duty szökevény akik a sziklaölelgetésnél nem jutnak messzebb (only csipa).
NFS az más kategória, bár nem értem ott hogyan boldogulsz, mivel a küldetéseket ott is fel kell venni valahogy. Itt a Far Cry ban is, csak nem autóval kell menni érte
Nem szeretnélek megbántani (bár lehet sikerül), de a fentebb soroltak színvonala nem igényel különösebb intelligenciát illetve gondolkodást. Bár azon is meglelődöm, hogy itt problémák akadtak. Minden le van írva a játékban/menüben: mit, hogyan és merre.
Gondolom egy GTA és egy MAffia-nál is hasonló nehézségekbe ütköznél.
Ez egy kalandjáték, nem agyatlan lövölde. Bele sem merek gondolni mit élnél át egy Tomb Raider közben. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Feri1977 #693 üzenetére
"egyre kevesebbet értettem belőle"
"utána mentem összevissza, folyón át folyó előtt erdőben odaát meg jéghegyek közt ahol írta már, hogy COLD és csökkent az erőm lefagytam és vége..a térképen is ha nézem, mutat minden szart, hogy itt ősember tanya van ott mammutok stb. de azt cseszik írni bármelyik is, hogy merre kéne menni mi a következő küldetés stb"
"csak a sárga jelzés van néha hogy hány száz méter még és ott akkor harc lesz stb. de nem láttam értelmét a játéknak egy idő után, írjátok itt, hogy szelídíteni kell állatokat meg majd magatok mellé áll azt együtt harcoltok, azt meg hogy? Egy medvével vagy állattal ha harcolok, akkor az megdöglik azt ennyi ha jól csinálom, akkor az hogy áll mellém stb. mikor már megdöglött?"
Ezen tapasztalataid után jobb hogy letörölted a játékot, nem való neked!
Ha nem értetted meg mit hogyan kell tenni, hogyan lehet szelídíteni, hogyan lehet főküldetéseket csinálni akkor felesleges is lenne bármit elmagyarázni.
Rendesen, egyszerűen mindent meg lehet érteni benne, minek mi a következő lépése, az hogy sajnos neked ez nem sikerült az nem a játék hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest