Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Memóriakártya topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz
p a s s e r #632 üzenetére
Ja, tudom, hogy ennél nem. De pl. Cyberpunknál... hajjjajj...
-
dannyl
addikt
Ja, biztos az a gond. Próbálkoztam lejjebb venni a HD pack mellett a VRAM zabáló dolgokat, de akkor meg már csúnyább volt, mint HD nélkül. Szóval ja. Elcseszte az nV a 30-as szériát a RAM spórolással. AMD szinte dupla ennyi RAM-mal van szerelve. Ha nem lenne a raytracing-nél meghalva az AMD, akkor azt vettem volna. De azért lássuk be, az RT irgalmatlan jól néz ki.
-
dannyl
addikt
Steam-en van refund, hogy ha nem válik be a játék. 2 óra játékidő alatt kell lenned, és 14 nap nem telhet el.Most látom ,hogy ez a rész már nincs steam-en. Most már értem, hogy miért az Ubisoft Connect-en vettem megSzívás, mert ahogy olvasom, Ubiék csak akkor adnak vissza pénzt, ha nem indítottad még el a gémet.
Még egy szerkesztés:
Tesóm 3080-nal nyomta végig. Minden ultra + HD pack ON, és nem lépett ki neki egyszer sem. Én 3070 Ti kártyámmal nem lehet tartósan játszani HD pack-kel, mert droppol egy idő után, ahogy itt már többen írták. Nem véletlen írják a pack-hez, hogy min 11GB VRAM kell. -
dannyl
addikt
Gondolom HD pack nincs bekapcsolva. Én most az árnyékot kikapcsoltam, szerintem az játék közben észrevehetetlen, de azért a ray tracing sokat dob. Úgyhogy most így nyomom egy darabig: minden ultra, HD kikapcs, illetve a DXR árnyékok kikapcsolva. Még véleményt nem alkotok, de nagyon szépen és stabilan megy (2 percig rohangáltam csak a játékban)
-
dannyl
addikt
válasz
beyruth82 #557 üzenetére
Az a baj, hogy valótlanságot írsz le, másodszor mondom. Hányszor kell neked elmondani?
Keresed most az önigazolást, hogy nem volt rossz vétel a box, és nem is olyan rossz a grafika? Vagy minek szítod a tüzet?"beállítasokra, hd texture pakkokra kell figyelni és még úgy is 5-30 fps között ugrál, szaggat, bezuhan....🤔"
Nem ugrál 5-30 között, simán megy 80-100 közt. Ha felrakod a HD texture pack-et, hogy szebb legyen a játék, akkor figyelni kell, mert a gyártó 11 GB VRAM-hoz ajánlja csak. Ki lett kísérletezve, hogy 8 GB VRAM-mal is be lehet ezt kapcsolni, csak 1-2 beállításra oda kell figyelni. Ha nem kapcsolod be, akkor minden ultrán mehet. Az, hogy neked magas az, hogy be kell lépni a beállításokba és 1-2 csúszkát arrébb tolni, az a te bajod. Nem értem mit kell itt szítani a tüzet, meg vergődni, hogy te mekkora ász vagy a konzoloddal. Sokkal szarabb grafikával, kevesebb FPS-sel... ha ilyen grafikára állítom be a PC-t akkor 8000 FPS-em lesz. Érdekes, senki nem állt még melléd, sőt. Finoman jelzi mindenki, hogy nincs igazad. Illetve van, 1 dologban. Olcsóbb 1 konzol, mint egy jó VGA. De neked is van PC-d, TV-d, amire kötöd a box-ot. Szóval ezek az összegek azért árnyaltabbak. Meg a játékok is drágábbak általában konzolra.
Bocs proci985, még írtam, mikor írtál. Töröld nyugodtan.
-
dannyl
addikt
-
dannyl
addikt
Erre gondoltam én is, de sokan írják, hogy 2060-nal is nyomják HD pack-kel, ezért elvetettem ezt a dolgot. Amúgy biztos, hogy ez az irány lesz a megoldás, mert finomhangolva picit a beállításokat nem jön elő a probléma, és így épp nem éri el a 8 gigát a VRAM "telítettsége". Viszont van HD textúra.
-
dannyl
addikt
Olvasgatok, keresgélek, de nem látom, hogy bárkinél probléma lenne, ami nálam:
Ultra grafika, minden maxon, HD texture pack is fent, és bekapcsolva. 1440p-ben játszom. FPS átlag 70 körül van. Van, hogy játszom 1 órát is, és random (általában bench asztalnál, vagy a küldetések/felszerelések megnézése után) beesik az FPS brutálisan, és nem is tér magához. kb. 4-8 FPS közt megy, és nem javul meg. Ha csinálok egy fast travelt, akkor van, hogy totál helyre jön, és lehet játszani, van, hogy félig tér észhez, és 30 FPS körül lesz csak.
Valakinek van ezzel tapasztalata? Külföldi oldalon is annyit találtam csak, hogy kapcsoljam ki az ubisoft connect in-game overlay-t, de nem oldotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest