Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibor2
csendes tag
Bocsi a problémám az, hogy eddig megjelenet egy sárga jel merre menjek az eltünt. Ennél a résznél néztem egy végigjátszást volt egy nő elvezetett egy bástyához, ott elmegyarázta dolgokat előkellett vennem a fényképezőt, kijelölni mindenkit és ha bementem és megöltem mindenkit akkor kaptam kulcsot stb. Most megölök mindendenkit , nincs sárga jel felettük és semmi. Sőt itt úgy láttam a végigjátszásba, hogy van a bástya (valami magas épület, aminek a tetejére lehet felmenni) előtte áll a katona akit le lehet fizetni, az sincs ugyan lehet hogy már mindenkit megöltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Eladó Apple MacBook Pro 14 (M1 Pro, 2021) gyönyörű állapotban
- ROG Strix G533QS 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- SK Hynix 32GB modul (1x32GB) 5600Mhz
- MSI Sword 17HX - I7-14700HX - RTX 4070 8GB - 16GB DDR5 - 1TB nVME SSD - 17" IPS 165Hz - 20 hó gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest