- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egész eddig játszottam, de mostmár nekem se megy a uplay...
Amúgy nálam nem volt gond. Se fagyás, se egyéb. Nemtom mennyi az FPS, de ultrán azért érezni, hogy nem 60, very highon sokkal simább. FHD-ban játszok, az AA meg egyéb homályosító tényezők vannak csak OFF-on.
Ami leginkább zavar az az irányítás... amolyan watchdogsosan konzolos inputlagos... szar érzés.. nemtom jobban leírni. Közel sem az a reakcióideje az egérmozgásnak, mint BF4-ben pl.
Illetve ugye azt is illik hozzátenni, hogy a FarCry3-hoz képest bizony korlátozták a játékenetet. Nem lehet csak úgy towerről towerre felszabadítani, csak a storyval haladva lehet a következő towerhez menni... ez engem speciel felbasz, mert ez a játék valahol a szabad mozgásról is szólna, erre out of bounds...Nagyon az elején vagyok, de félő, hogy nem lesz meg az az élvezet faktor, ami a 3-mal még megvolt...
Keldor Papa: Most hogy ezt a messzi hegy témát említed, asszem 3-ban is volt valami DOF setting cfgből, amivel élesebbé lehetett tenni a messzi dolgokat is, nem? Jó lenne összehozni, mert utálom a homályosítást... meg mondjuk nálam az állatok szőre is érdekes közelről mikor nyúzom őket, mintha vibrálna.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Acer LED monitor (B247Y)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest