Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Segítség itt baj van rtx 3060!!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem részben fejben dől el. Szereted és átlépsz dolgokon, vagy annyira még sem vonz be a világ, hogy day one belevágj.
Ott van pl Youtubon Oxhorn, az ő játékát jó nézni, értelmes emberekkel de sokszor egyedül játszik, és így nem tűnik szarnak. Aztán vannak azok akik nem ismerik a játékot és csak picsognak meg sírnak, a mechanikáját sem ismerik vagy értik. Ha ezeket nézem nekem sincs kedvem vele játszazni.
Én RangerDave szemléletével tudok leginkább azonosulni. Felsorolja a hibáit, utána meg azt, hogy mi a jó benne. Biztos, hogy sokáig fognak foglalkozni a játékkal a fejlesztők, nem hiszem, hogy az a cél, hogy megjelenjen aztán temethetik is. Az nekik is szégyen de legfőképpen anyagi csőd.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- DJI mini 3 drón display unit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest