Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
Azt még hozzátenném, hogy rég nem játszottam olyan játékkal ahol ennyire korrektek lennének a játékosok.
(Eddig egyszer futottam bele egy "bunkóba" de az is lehet, hogy nem volt az csak félreértett egy helyzetet.
Épp craftolt én meg ahogy le akartam csapni egy bogarat hátbavertem. Utána meg lelőtt gondolom azt hitte kötekedni akarok, respawn után megint legyilkolt, pedig csak a craftállomásra mentem ő meg még ott volt :-) )A többi játékos akikkel összesodort eddig a játék, mind segítőkész volt. Tegnap új karit kezdtem és egy 68as 2-3 órán keresztül istápolt vitt eventekre és a nagyobb darálások után adta a cuccokat későbbre-bontásra. És ez nem az első eset volt, akinek a bázisa előtt elmegyek integet és már inviteol hogy a környéken lévő moncokat együtt öljük. Ritka aki semmit nem reagál, azok általában 10 alattiak. Akik már látszik hogy beleöltek pár napot a játékba azok valamilyen módon jeleznek, segítenek.
Vagy csak istentelen nagy szerencsém volt hogy mindig jófejeket fogok ki.
xboxon játszom amúgy, az ottani közösségről tudok véleményt nyilvánítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Napelem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Suzuki topik
- E-book olvasók
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- World of Tanks - MMO
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 3 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Xbox Series X, makulátlan, karcmentes állapotban, újrapasztázva, 6 hó gar, Bp-i üzletből eladó!
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Xbox Series X MS által felújított "ÚJ" 2db kontroller!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
xboxon játszom amúgy, az ottani közösségről tudok véleményt nyilvánítani.