Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Riasztó topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddienhl999
tag
-
eddienhl999
tag
Sziasztok! Most kezdenék neki újra ennek a csodának. Esetleg tudnátok ajánlani modokat amiket érdemes felrakni hozzá?
-
eddienhl999
tag
Sziasztok! Az természetes a Fallout: Londonban, hogy újraszületnek az ellenfelek? A Qeens House - nál már egyszer jártam és kinyírtam mindenkit most visszafelé újra ott van az összes ellenfél. Gépágyúktól kezdve minden. De a Királyi Csillagvizsgálónál is a kinti Nymfák is. Kiváncsiságból bementem a csillagvizsgálóba, de ott nem voltak már újra ellenfelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autószerelők, autószerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gumi és felni topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- World of Tanks - MMO
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest