Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VikMorroHun

    senior tag

    válasz #82860288 #8432 üzenetére

    Kezdtem a Bodyslide and Outfit Studioval és CBBE-vel. Igazából nem is foglalkoztam velük utána, mert jónak tűnt az alapbeállítás.

    Aztán Buffout 4, ENB Memory, Sprint stuttering Fix, High FPS Physics fix, Weapon Debris Crash fix és Unofficial Fallout 4 patch, hogy minél kevesebb probléma legyen a játékban. Achivements, mert az nem járja, hogy nem kapok elismerést a teljesítményekért, ha modokat használok. :)

    Easy hacking, mert a készítők valamiért a lehetetlen nehézségi szintet lőtték be a termináloknál (csak átírtam kicsit, így 4 lehetőségem van kitalálni, hogy a 4 kód közül melyik a helyes).

    Luxor HD textúra csomagja (amit ki tudja, miért 4 különböző modból kell összevadászni, ahelyett, hogy egy mod lenne, 4 vagy több letölthető dologgal).

    Legutóbb pedig a FallUI (Icon Library, Inventory, Item sorter, Confirm Boxes részek), mert így lényegesen jobb a kezelőfelület. Plusz az MCM, mert az egyik szövegdoboz színe nem passzolt a játékban használt zöldes árnyalatokhoz, és így lehetett módosítani az RGB értékeket.

    Gondolkodtam még egy olyan modon is, ami teljesen átalakítja a települések rendszerét, plusz küldetéseket rak a játékba, de problémákat okozhat itt-ott, meg különben is, még 20 órám sincs a játékban, úgyhogy egyelőre itt megálltam. :)

    Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

Új hozzászólás Aktív témák