Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #82860288 #8329 üzenetére

Köszönöm szépen a válaszokat. :R

3. Ezt megtaláltam én is, csak nagyon szkeptikus voltam, de tényleg ez segített. :Y

8. Telepesek hogy gyűjtik a szemetet? Mert kerthez tudom őket assignolni meg a supply linehoz is, de hiába mutatok bármi romos házra nem lesz aktív. Ezt automatikusan csinálják?

11. Volt olyan ház, ami annyira romos volt, hogy nem lehetett bemenni, azokat elbontottam. Hány fakcióhoz csatlakozhatok? Mert Sanctuaryban elkezdtem segíteni Pestonnak, aki most éppen Castle-ben vár rám és már General lettem. De közben találkoztam Danse-szal, aki szintén másik brotherhood. És van 2 csatlósa, akik adnak különböző feladatokat viszont DLC területre Far Harborba. Míg a Danse szál nem halad. Tényleg előbb a DLC területen kell ezeket megcsinálnom és hajózgatni oda-vissza vagy hogy lehet a Danse szálat előrébb vinni? Amit sikerült is elspoilereznem közben guglizás miatt. :W

1. Közben ezt is sikerült megoldani, tényleg csak ki kell kapcsolni a weapon debris opciót.

2. Itt kiderült, hogy szeplős a karakterem, amit kreáláskor nem vettem észre. Viszont az arc színezése még mindig fura, de gondolom ez ilyen? ¯\_(ツ)_/¯

10. Modokhoz kapcsolódóan: van olyan vizuális mod, ami nem esp file? Tudom atom után vagyunk és nem színes semmi de nekem az nagyon sivár és jó lenne valami változás, de szeretném megtartani az achievementeket is.

Új hozzászólás Aktív témák