- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Szükségem lenne megint egy kis segítségre, útmutatásra. Sajnos azt vettem észre rengeteg a hiba a játékban, és nem csak olyanok hogy grafikai, társak eltűnnek a textúrák között stb. Hanem a küldetésekkel is. Többször vissza kellett már tölteni ezek miatt is a játékot. De van egy olyan küldetés hogy az eltűnt őrjáratok az acéltestvériségnél. Nos megmenttem az utolsó lovagot visszaküldtem a "bárkára" mégse találom ott, és amig nincs ott nem kaphatom meg a fegyverét. Danse paladinnak se tudom lejelenteni hogy sikeres legyen a küldetés vele csak azok a párbeszédek jelennek meg hogy csatlakozik hozzám vagy elküldhetem és egyedül barangolok. A kapitánynak se tudok jelenteni mert ott csak a sintekkel való jelentéseket lehet csak leadni. A küldetést a rádió adás alapján vettem fel, mivel az említett 2 vezetőtől meg se lehet szerezni pedig minden adott volt. Más nem találkozott ezzel a hibával? Ha igen nem orvosolható valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Makett, makettezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iphone 15 Pro 256gb, független újszerű
- Inspiron 14 Plus 7441 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P-64-100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HARMAN KARDON AVR 132 házimozi erősítő
- HORI Force Feedback Truck Control System (HRPC0400)
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest