Hirdetés

2019. május 22., szerda

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-13 17:05:15

PROHARDVER!

A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7591) blacksir válasza PeL (#7590) üzenetére


blacksir
(lelkes újonc)

Azért durva hogy direkt az online csatlakozás miatt vetem meg a játékot hogy eredeti legyen. Mert ha nem vagyok csatlakozva a netre akkor megy. Összegezve vetem egy játékot amivel ugyan úgy játszok mint a Törtel.:D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Fallout 4
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.