Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
Venyera7
üzenetére
Szerintem DLC.
Más:
Megy a hiszti Steamen, a Creation Clubbos bejegyzés alatt. Minden második hsz fuck you bethesda, nem veszek több bethesdás játékot meg hasonló értelmes megnyilvánulások.Csak azt nem értem miért fáj mindenkinek ez, mikor van alternatíva. Különben is nem kényszerít rá a Bethesda hogy meg vedd, egyszerű szkinekről van szó, pár ruha, páncél, fegyver. Ettől nem lesz több a játék. A Hellfire Power Armort már meg is találtam Nexuson.
A 100 kredit amit mindenki kap, kettő Pip-Boy Skinre elég. Én a feketét találtam egyedül szépnek a másik kettő túl csicsás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Sony A7S3
- Ryzen 7 5800X3D (Garis!)+X570 Steel Legend +32GB RGB RAM +SSD 500GB +Ház +Vertical GPU kit+AIO 280
- IETS GT500 5000RPM laptop hűtő 13-17.3" méretig
- Corsair PBT Double-Shot Pro ANSI Onyx Black (fényáteresztó karakterek) kupak készlet
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest