- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nissifer
tag
válasz
üzenetére
Újra el kezdtem a Fallout New Vegas-szal játszani. Kezdőként 3. szinten mindjárt el is mentem deathclaw-t mészárolni. Így a játék legelején még van benne kihívás. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan zajlott a vadászat, illetve, milyen mod-okat használok akkor klikk a linkre!
Janika vs DeathclawCsak én érzem úgy, hogy a Fallout 4-ben akkorák a Deathclaw-k, mintha tesztoszteronnal kezelték volna őket?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Overwatch 2
- OLED monitor topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest