Hirdetés
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kezdetben valóban ígéretes Jericho egy unalmas családregény lett kb. a 4. rész után, máig bánom, hogy rászántam az időt arra a sorozatra. Jóformán semmi nem történt benne, csak rinyált mindenki jobbra-balra. Halálosan untam.
És hogy a kockák lennének egy esetleges nukleáris háború utáni kor titánjai? Hmmm... Nehéz elképzelni, ahogy a totál elkényeztetett, monitorsápadt 20 kilós kis figurák érdemben felvennék a kesztyűt a szélsőségessé vált környezeti kihívásokkal szemben, hiszen ez esetben már nem csak gombnyomogatásról meg egérmozgatásról lenne szó... Szerintem az elsők között lennének, akiket lenyomnának, és ők lennének az elsők, akiknek egy kannibál szekta nagy élvezettel szopogatná le a vékony húsréteget a kalciumhiányos csontocskáiról.
(Arról meg ne beszéljünk, hogy egy tényleges atomháború után olyan állapotok uralkodnának, amihez képest Wasteland egy mennybéli komfortzónának számítana...)
A trailer meg szép és hangulatos, sajnálatos, hogy ennek semmi köze nem lesz az ingame minőséghez. Ha ilyen lenne a grafika, a játékosok 90%-nak a gépén meg sem moccanna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest