Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Azért ne túlozd el
!
Szerintem a sneak a legfontosabb... olyan kritikálokat lehet nyomni, hogy félelmetes. Ráadásul a túlélési esélyed is igencsak megnő.
Nálam erőre nem jutott, tán hármas volt asszem. Nézem a régi gépet, de nem találom a kimentett állásomat, márpedig teljesen újra nem kezdem, az tökéletesen formált karakter volt, ráadásul minden (értsd _minden_) cuccból tároltam el egyet, 100%-ra repairelve.
Szóval túlélésre sneak, támadásra ami jól esik, de az explosive-ot nem hagynám ki... nálam az intelligencia volt azonnal maxon.
Az a végén az szkillpont újraelosztás. Karakter regen. Ha jól emlékszem érdekes volt, mert léptem egy szintet bent, perkeltem, aztán a változtatatások után már nem is lett volna elérhető az a perk, én meg úgy vágtam neki a nagyvilágnak
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest