- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hardverkemping június végén
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Szerintem nincsenek benne járművek, legalábbis én eddig egy darabbal sem találkoztam. Előferdülhet, hogy ezt egy kiegészítőnek tartogatják (már most azt várom, pedig még szinte ez sem jelent meg
) Egyébként szerintem sokkal praktikusabb lett volna, ha mondjuk a fast travel helyett inkább vezethető járműveket tettek volna bele. Sokkal hangulatosabb lett volna. Az ember jobbam be tud illeszkedni a környezetbe, ha nem csak a map-on kattintgat, ha menni akar valahova, hanem tényleg beszáll a gépbe, és elvezetget oda, ahova kell.Közben meg gyönyörködhet a tájban...
Kraptor: Hát igen, valami ilyesmit én is érzek. De igazából nem említhető egy lapon a két játék. Egészen másak lettek. De ezért hangulata ennek is van szerintem.
Nah most megyek is egy kicsit játszani, ezen a héten már nem ZH-zok többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged