Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Na ja. Már akartam évek óta csak nem volt net, se aki leszedje nekem. De egy haver most leszedte valami bővített kiadásban, nem tudom miféle plusz lehet, gondolom hogyan készült meg artworkök... A Deus Ex-et is végig tolnám, a 2-ről sok rosszat hallottam. Most a Diablo 2-t tolom, de ez nekem iszonyú primitív... Még haverokkal se túl épületes, de mind1, azért egyszer Single-ben is megéri, csak a sztori miatt. Csak ne sulykolná állandóan a kedves játékosba, mekkora gonosszal áll szemben és mégis milyen rettenetes az egész... A játék ugyanis semmiféle hatással nincs rám. Ami egyelőre jónak tűnik, az az Oblivion. Nomeg masszív Gothic-rajongó vagyok, úgyhogy ha meglesz a plusz ram, arra is sort kerítek... A STALKER-ben pl hatalmasat csalódtam. Sokkal többet vártam. Manapság tényleg hülyének nézik a játékosokat, azok meg be is veszik. Ezért bukott meg pl az Auto Assault... Mert mindenki WoW-ozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Jogász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest