- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
Új hozzászólás Aktív témák
-
uvbull
tag
nah próbálom összefoglalni a dolgot tömören
van egyy P4p800 deluxe alaplapom, benne egy P4 3ghz-es northwood proci, egy MSI 6800GT, és mellette 2 db 512-es samsung ram, és 2 db 512-es noname ram, a lényeg hogy alapbeállításokkal a ramokat nem bírta 400MHZ-en futtatni, az miatt a haver mondta hogyy mit csináljak és elkezdtem húzni a gépet
a léyneg hogy beállítottam valami ilyet aminek a nevére nem emlékszem 66.6:33.3
majd a frekit megemeltem a ramoknak 2.65-re, ezután engedélyeztem a PAT-ot, és most leszedtem a Most wanted NFS-es gémet és hirtelen kezd kifagyni, nem tudom mit tegyek, a léyneg hogy nagon örültem annak hogy végre fut 400 MHZ-en és hogy a PAT ujra megy, hogy tudnám megoldani, hogy nem kezdjen el fagyni, lehet már sok neki a 2.65 volt a ramoknak, és esteleg mivel lehet baja, vagy nem tudom, a proci sebességét nem húztam mert minek...
PLEASE valaki segítsen....
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest