Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kiszoleszkoo

csendes tag

Sziasztok, van egy lenovo y580-as laptopom, lassan 2 éve hogy vettem, kb 2 hónapja egyszer csak emghalt szervizesek kicserélték az alaplapot ha jóltudom, és azóta sokszor szonte rendszeresen lefagy a gép. A jelenség általában úgy van, hogy bekapcsolás után 5-10 perc múlva lefagy, de ha nem csinálok semmit akkor 90 % hogy lefagy. levírusírtóztam a gépet is, az nem oldotta meg a problémát. az utóbbi 1-2 hétben nem mindig fagyott le, így nem értem mitől lehet ez? a másik érdekes ha játszom (assassins creed 4-el) akkor semmi baja, nem fagy semmi gond.
    Érdeklődnék nem-e tudjátok mitől lehetséges ez? mert ha a vga, proci vinyo stb-vel vagy bármi mással lenne gond akkor gondolom a játéknál is jelentkezne a probléma, avgy főleg akkor mikor igénybe van véve.
    (még arra gondoltam esetleg az integrált videókártyával lenne vmi? mert ugye játéknál bekapcsol a másik) vagy ez butaság? esetleg csak felkellene tennem vmi driver-ét vagy ilyesmit?
    Próbáltam rendszer visszaállítást is csinálni de nem engedi, és azóta új visszaállítási pontot sem tudok létrehozni mert vmi hibát ír ki :/)

Remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm a válaszokat!!

Új hozzászólás Aktív témák