- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz SOAD19 #21017 üzenetére
Azt sajnos nem tudom, ott miért nem jelenik meg. Próbáltad rögzíteni az adott csoportokat a hivatkozások között?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz SOAD19 #21014 üzenetére
A Hivatkozások alatt csak azok a csoportok szerepelnek, amelyekre beállítottad a 'hivatkozás rögzítését'. Keress rá az adott csoportra a neve szerint, kattints a 'Továbbiak...'-ra, és ott katt arra, hogy rögzítés, és ezt követően ott lesz a hivatkozások között. A nem rögzített csoportok nem lesznek ott automatikusan.
Vagy, ahogy Krizmo írta, Felfedezés majd Csoportok, nálam ott van mind, ahol tag vagyok, külön a csoportok, amik kedvencek (rögzítettek), amiket én kezelek adminként, és külön, ahol tag vagyok (csoporttagság).
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
veterán
válasz SOAD19 #20663 üzenetére
Ha gyors vagy, megelőzheted őket mármint felrakás után a bejegyzést róla "csak én"-re állítod és akkor senki sem tudja lájkolni, csak kinagyítani. Egy ismerősöm így szokta cserélgetni a képét.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
törölt tag
válasz SOAD19 #14254 üzenetére
Az új rendszer szerint ha idegennek írsz, először a facebook jelzi neki hogy írt 1 idegen, el kívánja e olvasni, ez tőle függ. Elvileg ez jobb mint a régi rendszer ami elvileg automatikusan 1 eldugott mappába tette az üzenetet az idegentől , amiről sokan nem is tudtak, hogy egyáltalán van olyan mappa...
[ Szerkesztve ]
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz SOAD19 #13279 üzenetére
A profilképnél nem lehet, így van, viszont az információkat magadról be tudod úgy állítani, hogy csak az ismerőseid lássák. Én mondjuk ezeket látom az adatlapodon: hol tanultál, hol laksz, valamint hol születtél, kik az ismerőseid, néhány kedvenc oldalt, 1 csoportot, és néhány posztot az idővonaladon. Tehát ezek nyilvánosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Gitáros topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Valami baja van a tápomnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla