- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makifeju
tag
Sajnos nem tudni mit miért csinál a face, és ugye válaszolni sem válaszol soha senki. Kb két hónapja küldtem egy fotót egy barátomnak egy napraforgóról (imádja őket 😄), erre letiltottak mindkettőnket 3 napra. Kb 50 üzenet az ügyfélszolgálatnak, kérdezve hogy mi a gond, nulla reakció. Azóta úgy vagyok ezzel az egész face kérdéssel hogy ha megy jó, ha meg nem, magasról lexarom. 🤪
Lehetsz te sikeres-okos-gazdag és szép,de soha nem érhetsz fel hozzám,mert nem lehetsz ÉN!
-
MrSealRD
veterán
Akkor sajnos kifogytam... Szerintem itt valami hiba csúszott a folyamatba.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Ha telefonról történt a regisztráció (böngészőből) akkor az a tippem, hogy inkognitó módban volt a böngésző vagy törölve lett a teljes böngészési előzmények. Ekkor valóban kéri az azonosítást annak ellenére, hogy mentve lett a készülék.
Ami még eszembe jutott, hogy a Facebook alkalmazáson keresztül megpróbálni belépni. Ott telefonszám+jelszóval léptet be. Mivel saját app, ezért talán felismeri, hogy a telefonszám hová tartozik és talán beenged... De elég spec helyzet. Nem könnyű megoldást találni...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Az eszköz amiről a regisztráció történet (telefon, vagy számítógép?) mentettétek a fiókhoz az aktuális eszközt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest