Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ádika86
aktív tag
sziasztok! lenne egy kérdésem!
az én üzenőfalamon nem jelenik meg az, ha egy ismerősöm kedveli valakinek a fényképét.
ellenben ha én kedvelem valakinek a képét az megjelenik az ismerőseim üzenőfalán
na most ezt én pont fordítva szeretném, szóval jó lenne, ha az én ismerőseim nem látnák, ha én kedvelem valakinek a képét, viszont én szeretném, hogy ha valamelyik ismerősöm képet kedvel, de az istennek sem találom, hogy hol lehet ezt belőni! ha valaki segítene megköszönném

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsolódó anyagok
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-13700 vennék!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_