Hirdetés
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem túl megbízhatók ilyen szempontból a Messenger appok, az egyes eszközök időnként előtérbe tudják hozni bizonyos interakciók során. Például böngészőben nyitva hagyom a FB vagy Messenger oldalt, akkor egy idő után inaktívnak jelöl, ki is írja, hogy X perce, vagy órája voltam utoljára aktív. Viszont, ha egy nyitott Messenger chat ablakba üzenet jön, és a PC nincs alvóban, hibernálva, akkor a böngésző feléleszti a lapot, és aktívvá válik a státuszom néhány percre.
De olyan is volt, hogy nem volt nyitott Messenger ablak böngészőben, mégis volt, hogy reggel rám írt vki, hogy miért nem válaszolok, ha fent vagyok FB-on, pedig egészen biztosan aludtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_