Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- VR topik
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nem is csak korral. Hanem ki sem alakul. Hány olyan iphone csoportot olvastam, ahol ellopták a delikvens(főként csaj és 20 év körüli) telefonját,és valami kamu sms-sel kicsalták az icloud jelszavukat és már át is írták a telót a saját nevükre. Én elhiszem, hogy pánikol az ember meg mittomén, de egyből egy tört magyar szöveg utáni linkre kattintva önként megadni a jelszavukat?!
Pl. mamám 70 éves, egy faluban lakik, jöttek valami kamu gázórások( be sincs vezetve hozzá a gáz), szó szerint kapával kergette el őket. Itt inkább a józanparaszti ész hiányzik a mai "fiatalokból". Az iskola ehhez hozzá is járul.
Én már pl. a kreszt is tanítanám mind általános iskolában, mind gimnáziumban.
Egyik nap egy kb. 12 éves kis srác ment előttem bicajjal, valahogy éreztem, hogy baj lesz, persze direkt figyelemmel kísértem, kis srác kezét kirakja, de azzal a lendülettel húzta is be balra(középre sorolás nélkül) a bicajt. Most, ha jön egy hülye vezető az el is csapja egy az egyben. Még dashcammal is felvettem, de mit érek vele(azon kívül, hogy bizonyítom a hatóságoknak, hogy hirtelen bevágott elém mindenféle közlekedési kultúrát nem ismerve)? Engem hurcolnak meg, az én lelkiismeretem megy tropára, mert ilyen olyan dolgok miatt nem tanítják meg a mai gyerekeknek a közlekedést. A nagymamákról akik bicklizni "tanítják" az unokákat nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parfüm topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_