Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Lehete hogy itt is módosítja a kinézetet az is milyen jellegű harcmodor/képzettségeket használsz. Meg hogy jó vagy rossz vagy persze. Lehet ez a távolsági orvlövész kinézet. A mágus jellegű hősömnek igazán kellemes mágikus kisugárzása van. Aki sötétben lapul és lesből lövöldözik az ilyen lesz

Én mindig Kartácsnál és a hozzá hasonló ellennél karcolódok. Meg néha vérfarkasok is megijesztettek, de a haramia volt a leginkább fogós. Valamiért nem áll kézre a vetődés/kitérés. Lehet azért. Szerintem nem is működik. Ahhoz képest egész jól végignyomtam hogy majdnem mindig csak támadok

Pite szerintem van a Lugaskői piacon is. Miután megfúrod a piteiparosok alapanyag utánpótlását felmennek a pite árak? Esetleg hiány lesz? Figyelte ezt már valaki?

Egyik aranykulcs megszerzésnél végig kell pofozni, lőni és mágikus támadással püfölni a kis célkarikát. Az nekem sose jött össze. Egyszer felmegy egy sziklához és nem tudom közelharci támadással elérni. Youtube-on ott volt valami deszka amin fel lehet menni. Nálam ilyen nincs. Valamit kihagytam volna a számításból?
A negatív értékelésnek azért van alapja. Ha újra nekikezdetek akkor észreveszitek miért, de azért pár zavaró dolog:
- nem léptethető át a legtöbb animáció és duma meg lassító történeti elem. Ez néha igen lassú. Néhány átugorható, de ez teljesen következetlen mikor melyiket csinálták így meg.
- a harcrendszert kissé elbökték. Nincs halál és elég könnyű az ellenek lenyomása. Szűkös a mágiakészlet/varázslási lehetőség
- kezdetben voltak bugok is. Nálam is előfordult pár. Egyik a területek közti átlépésnél a mentés hibája. Ha mázlid van csak kiléptet de tudod folytatni később. Ha nem volt mázlid akkor kezdheted előröl a játékot vagy egy korábbi mentéstől kell visszatöltened. Nem egyértelmű számomra mi a hibaforrás, de elég gáz.
- kevés fegyver, tárgy és öltözet érhető el a játékban a korábbiakhoz képestKb ennyi ugrik be, de azért nekem is nagyon tetszett a játék. Mondjuk a végső harc és a főszál lezárásánál kis hiányérzetem volt. Az aurorai utazás és az ostrom hangulatosabb volt. A végére szerintem nagyon megnyesték az erőforrásaikat, vagy csak kevés idejük lett rá...
Új hozzászólás Aktív témák

- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hardcore café
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Intel Core i9 10900F/Radeon RX 6700 XT 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 5700, RX 6600 XT, 32Gb DDR4 3200MHz, 980Gb SSD, 650W GOLD
- Steam Deck OLED 512GB (garanciával)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest