- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
Sziasztok!
Ti az F-secure böngésző bővítményét használjátok?
Nekem 1-2 hete anomáliát okozott, elérhetetlenek voltak az oldalak, mintha nem lett volna netem. Kikapcsoltam és minden helyrejött, azóta nem használom. Pedig jó cuccnak tűnik..Teljes vizsgálási idő meg kb. 13 perc volt, ez nem tudom lassú e vagy gyors, vagy normális. A másik topicban (azt hiszem ledgeri) írta, hogy lassú és még mindig sokat ír, utóbbit nem tudtam ellenőrizni.
Ezeken kívül én nem nagyon tapasztalom vagy észlelem, hogy lassabb lenne a gép, tehát akkor gondolom csendesen dolgozik a háttérben.
Ingyenes próbaverziót használom, ha minden okés a végére, akkor szerintem beruházok egyre, az IS alzán alig 5ezer forint egy évre, elég jó árnak tűnik.Kaspersky lett volna a kiszemelt, de sajnos használhatatlanná teszi a Brave böngészőt és még a kivételek közé sem tudtam tenni..egyszerűen úgy letilja, hogy olyan, mint ha nem lenne netem és nem hoz be semmit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest