- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Segítség a nyelvtanuláshoz kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
tknof1871 #2654 üzenetére
Erre gondolsz?
„ Off-Label-Use“ bedeutet wörtlich „andere Verwendung als auf dem Etikett“ und sinngemäß „nicht bestimmungsgemäßer Gebrauch“. Gemeint ist damit, dass ein Arzneimittel gegen eine Krankheit eingesetzt wird, für die es von den Zulassungsbehörden keine Genehmigung hat. -
ladybug
őstag
válasz
sid.:Rc211v #650 üzenetére
Bocs, ne haragudj, ritkán vagyok gépközelben. A fiúk viszont - mint láthatod is - nagyon segítőkészek.
-
ladybug
őstag
válasz
sid.:Rc211v #647 üzenetére
Versand erfolgt nach Zahlungseingang = elküldés a befizetés megérkezése után
Lieferzeit ca. 7 Tage = szállítási idő kb 7 nap -
ladybug
őstag
válasz
mazda626 #620 üzenetére
In der Zeit fuhr/bin gefahren ich jeden Tag mit der Strassenbahn 6.
Täglich ging/bin gegangen nur 5 Minuten zu Fuss bis zur Haltestelle.
Die Strassenbahnhaltestelle war/ist gewesen in der Nähe unseres Hauses.
Ich fuhr/bin gefahren 6 Haltestellen, dann stieg ich um/habe ich umgestiegen aufs Metro. -
ladybug
őstag
Es war keine Frage der Geschickkeit, was ich getan habe. Du hast (ezt majd finest, mert ő profibb nálam)....
Du hast es aber gut gemacht, aber du bist noch unerfahren. zB, als meine Armees dorthin gelangen, du hättest ein Zurückschlag machen sollen, und so wäre deine Armees früher angekommen, als meine Armees, die nach Hause kamen. Aber ich habe darauf gewartet, und die Armees meiner Gebündeten hätten mir geholfen, wenn du zurückgekommen wärest. Wenn du uns lässt, dann lassan wir dich auch in Ruhe. -
ladybug
őstag
válasz
Chieftec #575 üzenetére
Az eladó biztosítja, hogy a motor
- pótalkatrészekkel és tartozékokkal a teljes jogú tulajdona
- összesen 18900 km-t ment
- 3 tulaja volt eddig
- nem külföldről lett behozva
- nem volt az előző két tulajnak sem balesete vele
- a további sérülések vannak rajta: oldalrészek sérültek.
A motort abban az állapotban lesz eladva, amiben az érdeklődő megtekintette és próbautat tett vele, kivétel a garancia.
- A vevő kötelessége a motorra biztosítást kötni és átiratni (legkésőbb 1 héten belül).
- A biztosítás többletdíja és biztosítási tagdíja átiratás után az eladót illeti.
- A motor az eladó tulajdona addig, míg a teljes vételár kifizetésre nem kerül.
- Mindkét szerződésfél (eladó és vevő) tudomásul veszi a szerződésfeltételeket és elfogadja azokat.
Bocs: Kicsit késtem....
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
belaazallat #292 üzenetére
Aus einer representatieven sozialischen Umfrage stellt sich heraus, dass der Zahl an der Universitäten studierende Ehepaare gestiegen ist. Jedenfalls hat sich das Verhältnis der in Ehe lebenden und Kinder erziehenden Studenten vermindert. Bis die Ehe nur selten das Studium, bzw dessen Dauer beeinflusst, kommt bei 40 % der Mütter und bei jedem dritten Vater das Geburt eines Kindes mit der Verlängerung, Abbrechung oder Beendung des Studiums. Bei 40 % der veheirateten Studenten kommt vor, dass ihre Ehepartner schon arbeiten, und dessen Einkommen bildet die egsisteziellen Hintergrund für die Familie. Vor allem schafft die finanzielle Lage dann Schwierigkeiten, wenn der Ehemann noch studiert, aber die Mutter wegen eines Kindes nicht arbeitet, oder nur Arbeit in Zwischenzeit übernehmen kann.
40 % dessen Ehemänner arbeitet noch neben der Arbeit für den Vorbehalt ihrer Familie.
Megpróbáltam, remélem jó lesz.
(Ej de sokat felejtettem.)
-
ladybug
őstag
válasz
Avicularia #273 üzenetére
Így van. Jól értelmezted.
-
ladybug
őstag
Etwas ist nicht in Ordnung mit der Bremse rechts vorne. Manchmal nach Hemmung kommt die Bremse nict hoch, und klebt ein. Danach fährt der Wagen fühlbar langsamer, auch im leeren/null Gang. Es stinkt nach Brennen (manchmal ganz stark). Nach dem Halt kommt bei dem vorderen, rechten Rad ( aus der Bremse) Hitze.
Manchmal fühle ich es nicht, es vergeht, aber nach einiger Hemmung kommt es wieder hervor und bleibt bis Paar Kilometer so.
Remélem megfelel.
Szerk: Most látom, már született válasz. Sebaj. Ha már megírtam itt hagyom.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Na, akkor..
eBayen keresztül a következő cikket (írást) kaptam Öntől. Kérem tudassa velem a teljes összeget.
Kérem értesítsen a teljes összegről eBayen keresztül. A fizetési információ elküldése miatt kattintson a fizetési információ (Zahlungsinfo senden) elküldése gombra.
A vevőnek küldött fizetési információ küldésekor a következő hibák léptek fel.:
#
Ön nem az eladó. Csak az eladónak van jogosultsága a vásárlás lebonyolításának részleteit megváltoztatni, aktualizálni.
Utalás: Ha Önnek csak a tag email címe áll rendelkezésére, előszőr a tag nevét kell megtalálnia.
Hát, ennyi. Remélem érthetően foglamaztam. -
ladybug
őstag
Ez lehet, ebben már kicsit gyenge vagyok.
Ez a sokmúltas izét már az én agyam sem veszi be. Még jó, hogy ilyet csak a nyelvvizsgán kell kierőlködni magunkból. Azt hiszem: Ich hätte ein Haus bauen lassen werden.
De a tesztben könnyebb 4 közül választani.
Josh: a sorozat jó.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Linux kezdőknek
- Amazon
- Ukrajnai háború
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Xbox Classic / Xbox 360
- Elektromos autók - motorok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest