Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kicsipapucs

őstag

válasz Achill3uS #8435 üzenetére

"minden szinten lehet kiemelkedőt felmutatni" Ezzel tökéletesen egyetértek, de te is tudod, hogy az abszolút csúcsot nézik nemzetközileg, nem a best kompis, best sandy, best 5G eredményeket. A gyártók, a kívülállók. Én arra a szintre gondoltam, amikor mondtam, hogy megyünk még jobban a süllyesztőbe. Gondolatmenetem: A még olcsóbb prociktól még többen kezdenek majd tuningolásba és binnelésbe. Olyanok, akik amúgy "nem tehették meg" (magyar átlaghoz képest dehogynem megtehetnék, csak odakinti szinthez képest úgy érzik, előtte nem) is belevágnak, mert 5 proci is elérhető áron lesz megvehető. Erre gondoltam. Ettől több lesz a pay-to-win ember, pedig a nyugati fizetéshez mért olcsó hardver árak miatt így is sok van. Nem szoktál noob titan XP slis arcokkal találkozni boton? Meg nitrós 6GHz-es 7700k-sokkal, meg 6 perces spis 6,7GHz-esekkel? Én igen!

Másképp látjuk a jó részét. :) De a véleményem tartom, mert bár dankópé jó ellenpélda, de másra gondoltam, sokakra, kis-közepes emberekre. Ha ezektől a kijelentéseimtől amatőrnek, vagy hülyének, oc noobnak tartasz, vállalom. :R

sub: ámde legyen, én nagyon várom!
    Johni5: a hw masters #1 az szép cél. :)

• Johni5

őstag

válasz Achill3uS #8435 üzenetére

:D " ...nézd meg Johni5-öt és Alpi-t. mind a ketten előttem vannak most már hwboton, annyit tesztelnek, amennyit 3 másik ember együtt. " Balázs!Itt egy 0 lemaradt a hármas után véletlenül. ;]
    Egyébként az x éves cuccok tesztelésében csak egy szépséghiba van.Még felrakom az op rendszereket,az néha több időt vesz igénybe,mintha végigtolnám az összes bencset. Alpival szeresssük ezeket a cuccokat,ha másért nem, poénból.Ha nincs versenyporondon,akkor valószínűleg az életbe nem jutna eszünkbe ilyen összeállítás.Viszont sok tweaket a régi cuccok tesztjeiből találok ki.Mert itt erőből nem lehet durva eredményt elérni.Engem spec a hardvermaszteren kívül a többi rész nem nagyon izgat.

Új hozzászólás Aktív témák