Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolee73
tag
válasz
K.Andras.Vfx #9699 üzenetére
Szerintem a várólistával alapvetően nincs baj.
Attól még komoly pénzt fizetsz alapból egy termékért, és cserébe minőségi árut is fogsz kapni, és ami legalább ilyen fontos, vele együtt minőségi kiszolgálást is. Ha vásároltál már ilyet akkor mindezeket meg is tapasztalhattad.
Természetesen nem kötelező várólistás márkát vagy modellt választani. Egyszerűen átballag az ember az Andrássyn egy sarokkal arrébb lévő másik márka boltjába és megveszi azt, ami a kirakatban van.
De nyilván azt azért Te sem bánnád, ha vennél egy komolyabb órát, amely mondjuk egy év múlva a használt piacon többet vagy akár sokkal többet ér a vásárláskori értékénél? Még úgy is, hogy közben nem csak fóliázva a dobozban lapult...? És itt nem is csak a várólistás modellekre gondoltam.Most nyilván nem a nepperek fejével gondolkodva, de a legtöbben azért veszik meg az általuk áhított órát, hogy nagyon sokáig ékszer legyen a kezükön. De soha sem tudható, hogy mit hoz az élet, és kell esetleg eladásra bocsátani... Na akkor és ott már nem lesz mindegy, hogy pl. egy 10 éves Sub vagy Seamaster Diver 300 a használtpiaci portéka.
Sokan csorgatják a nyálukat és évekig spórolnak egy milliós órára, mások pedig 20 ezret sem adnának érte, hisz ott a mobiljuk
De ez számtalan más termékkel ugyanígy van (autó, lakókocsi, Jet Ski, motor, stb...
Szerintem. -
Tulku
veterán
válasz
K.Andras.Vfx #9699 üzenetére
Heti Rolex marketing rovatunkat olvashatták!
Mindenkit megnyugtatok, amíg a kolléga itt lesz, minden posztjába le fogja írni, hogy a Rolex mennyire...de mennyire....de mennyire...
És én ezt persze mennyire...
Új hozzászólás Aktív témák
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest