Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolee73

tag

válasz K.Andras.Vfx #9699 üzenetére

Szerintem a várólistával alapvetően nincs baj.
    Attól még komoly pénzt fizetsz alapból egy termékért, és cserébe minőségi árut is fogsz kapni, és ami legalább ilyen fontos, vele együtt minőségi kiszolgálást is. Ha vásároltál már ilyet akkor mindezeket meg is tapasztalhattad.
    Természetesen nem kötelező várólistás márkát vagy modellt választani. Egyszerűen átballag az ember az Andrássyn egy sarokkal arrébb lévő másik márka boltjába és megveszi azt, ami a kirakatban van.
    De nyilván azt azért Te sem bánnád, ha vennél egy komolyabb órát, amely mondjuk egy év múlva a használt piacon többet vagy akár sokkal többet ér a vásárláskori értékénél? Még úgy is, hogy közben nem csak fóliázva a dobozban lapult...? És itt nem is csak a várólistás modellekre gondoltam.

Most nyilván nem a nepperek fejével gondolkodva, de a legtöbben azért veszik meg az általuk áhított órát, hogy nagyon sokáig ékszer legyen a kezükön. De soha sem tudható, hogy mit hoz az élet, és kell esetleg eladásra bocsátani... Na akkor és ott már nem lesz mindegy, hogy pl. egy 10 éves Sub vagy Seamaster Diver 300 a használtpiaci portéka.
    Sokan csorgatják a nyálukat és évekig spórolnak egy milliós órára, mások pedig 20 ezret sem adnának érte, hisz ott a mobiljuk :)
    De ez számtalan más termékkel ugyanígy van (autó, lakókocsi, Jet Ski, motor, stb...
    Szerintem.

• Tulku

veterán

válasz K.Andras.Vfx #9699 üzenetére

Heti Rolex marketing rovatunkat olvashatták!
    Mindenkit megnyugtatok, amíg a kolléga itt lesz, minden posztjába le fogja írni, hogy a Rolex mennyire...de mennyire....de mennyire...

És én ezt persze mennyire... ;]

Új hozzászólás Aktív témák