- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Bujdy81 #154629 üzenetére
Naponta szerintem kettőnél több nincs, de így is kampány-szerűen, mert hétvégére ütemezve. Szerintem most péntekig sem mosás, sem szárítás nem lesz. Pedig most tervezem, hogy milyen ruhám koszolom össze a héten, csak ez még nem mérvadó :-D Héten szerintem 2 ciklus ment egymás után, de akkor jó tudni. Valami ilyen volt a gondolatmenetem a lamelláknál is, hogy míg nedves addig tapad, ha kiszárad akkor kis mennyiség lejön róla, ha nagyon nedvesen kapja sorban a következő adagot, akkor tele lesz, mint a PChűtők. Az a durva, hogy rendes sűrített levegővel sem merem megfújni, olyan kényesnek néz ki az egész cucc.
Szombatvasárnap valamikorra beütemeztem egy fürdőszoba rendbetételt. Új dugaljat kellene rendesen felrakni a falra, utána a mosógép feletti szekrény hozzá kell fúrni a falhoz, hogy ne imbolyogjon. El leszek vele rendesen, ehhez kell ütemezni a mosás mindenséget. Mellé pár fotós szervezkedésre rábólintottam, ahova mennék is meg nem is, most igazából úgy vagyok vele, hogy nem nagyon sírnék ha nem adná ki az időjárás és odahaza tudnék gépészkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Nintendo Switch 2
- Linux haladóknak
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest