- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Bujdy81 #154629 üzenetére
Naponta szerintem kettőnél több nincs, de így is kampány-szerűen, mert hétvégére ütemezve. Szerintem most péntekig sem mosás, sem szárítás nem lesz. Pedig most tervezem, hogy milyen ruhám koszolom össze a héten, csak ez még nem mérvadó :-D Héten szerintem 2 ciklus ment egymás után, de akkor jó tudni. Valami ilyen volt a gondolatmenetem a lamelláknál is, hogy míg nedves addig tapad, ha kiszárad akkor kis mennyiség lejön róla, ha nagyon nedvesen kapja sorban a következő adagot, akkor tele lesz, mint a PChűtők. Az a durva, hogy rendes sűrített levegővel sem merem megfújni, olyan kényesnek néz ki az egész cucc.
Szombatvasárnap valamikorra beütemeztem egy fürdőszoba rendbetételt. Új dugaljat kellene rendesen felrakni a falra, utána a mosógép feletti szekrény hozzá kell fúrni a falhoz, hogy ne imbolyogjon. El leszek vele rendesen, ehhez kell ütemezni a mosás mindenséget. Mellé pár fotós szervezkedésre rábólintottam, ahova mennék is meg nem is, most igazából úgy vagyok vele, hogy nem nagyon sírnék ha nem adná ki az időjárás és odahaza tudnék gépészkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Valami baja van a tápomnak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged