- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Kompakt vízhűtés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Bujdy81 #154629 üzenetére
Naponta szerintem kettőnél több nincs, de így is kampány-szerűen, mert hétvégére ütemezve. Szerintem most péntekig sem mosás, sem szárítás nem lesz. Pedig most tervezem, hogy milyen ruhám koszolom össze a héten, csak ez még nem mérvadó :-D Héten szerintem 2 ciklus ment egymás után, de akkor jó tudni. Valami ilyen volt a gondolatmenetem a lamelláknál is, hogy míg nedves addig tapad, ha kiszárad akkor kis mennyiség lejön róla, ha nagyon nedvesen kapja sorban a következő adagot, akkor tele lesz, mint a PChűtők. Az a durva, hogy rendes sűrített levegővel sem merem megfújni, olyan kényesnek néz ki az egész cucc.
Szombatvasárnap valamikorra beütemeztem egy fürdőszoba rendbetételt. Új dugaljat kellene rendesen felrakni a falra, utána a mosógép feletti szekrény hozzá kell fúrni a falhoz, hogy ne imbolyogjon. El leszek vele rendesen, ehhez kell ütemezni a mosás mindenséget. Mellé pár fotós szervezkedésre rábólintottam, ahova mennék is meg nem is, most igazából úgy vagyok vele, hogy nem nagyon sírnék ha nem adná ki az időjárás és odahaza tudnék gépészkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged