- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Felraktam a programot, de nem tudja átnevezni. Így hát áthelyeztem a gyökérbe, majd ott neveztem át. Ott már sikerül simán a Windows segítségével is átnevezni. Viszont az írásvédettség továbbra is fennáll, ráadásul Csökkentett mód alatt se lehet megszűntetni. Próbálja módosítani az attribútumokat - úgy is tűnik, hogy sikerül neki, de amint bemegyek a Tulajdonságokba, ismét azzal találom magam szembe, hogy írásvédett.
Megnéztem, hogy a fájlok is írásvédettek-e, amik benne találhatóak, és rájöttem hogy nem. Csupán az összes benne található mappa. Szóval most szerintem teljesen szétbombázom és fájlonként építem újra.
És ami még fontos: Csökkentett módban is kifagyott az explorer.exe, pedig csak a mappában járkáltam ide-oda, nem nyitottam meg semmit.
Benmartin: Sima Windows ''intézőt'' használok, nem szoktam Total Commanderezni. Mindenesetre elég elszomorító, hogy így megdöglik az explorer még Csökkentett Módban is. Nah de most tényleg nekiesek a mappának és szétbombázom, mert nem akarom, hogy 8+3 karakterre nevezze át a fájlokat a DOS, mert akkor ceszhetem az egészet.
peterkeT: A legviccesebb az egészben, hogy nem tettem írásvédetté, mert miért tettem volna. Nem is volt soha titkosítva, mert sosincs benne olyan amit nem lenne jó ha más is látna.
Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest