Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Felraktam a programot, de nem tudja átnevezni. Így hát áthelyeztem a gyökérbe, majd ott neveztem át. Ott már sikerül simán a Windows segítségével is átnevezni. Viszont az írásvédettség továbbra is fennáll, ráadásul Csökkentett mód alatt se lehet megszűntetni. Próbálja módosítani az attribútumokat - úgy is tűnik, hogy sikerül neki, de amint bemegyek a Tulajdonságokba, ismét azzal találom magam szembe, hogy írásvédett.
Megnéztem, hogy a fájlok is írásvédettek-e, amik benne találhatóak, és rájöttem hogy nem. Csupán az összes benne található mappa. Szóval most szerintem teljesen szétbombázom és fájlonként építem újra.
És ami még fontos: Csökkentett módban is kifagyott az explorer.exe, pedig csak a mappában járkáltam ide-oda, nem nyitottam meg semmit.
Benmartin: Sima Windows ''intézőt'' használok, nem szoktam Total Commanderezni. Mindenesetre elég elszomorító, hogy így megdöglik az explorer még Csökkentett Módban is. Nah de most tényleg nekiesek a mappának és szétbombázom, mert nem akarom, hogy 8+3 karakterre nevezze át a fájlokat a DOS, mert akkor ceszhetem az egészet.
peterkeT: A legviccesebb az egészben, hogy nem tettem írásvédetté, mert miért tettem volna. Nem is volt soha titkosítva, mert sosincs benne olyan amit nem lenne jó ha más is látna.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő