Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kickboxko
tag
válasz
kickboxko
üzenetére
Megoldottam manuális keresés és kijelölés, csere megoldással, így jó lett a dátumformátum:
Dátum sor/oszlop kijelölés után:
csere:
január helyett 01.
február helyett 02.
stb stb.Ezek után már minden függvény tudott dolgozni a formátummal.
De érdekelne ha bárki tudna rá egy egyszerűbb automatizáltabb megoldást is !
-
kickboxko
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon egyszerű, de mégis borzalmas idegesítő kérdésem.
Letöltöttem X honlapról egy hatalmas nagyságú táblázatot amiben van egy Dátum sor, viszont ez a Dátum sor nem a tipikus excel-es dátum hanem valami elfuserált fajta amivel nem tudok dolgozni. Hogyan tudnám ezt átalakítani normál exceles formátumra alakítani ? Lásd csatolt képek.
(Igen a számformátum menü alatt végigpróbáltam az összes opciót és egyikre sem reagált, mégis dátum a cella típusa és nem enged vele dolgozni, próbáltam ezen felül a Dátum és Dátumérték függvényt de egyikkel sem volt jó.)Ez lenne a normális jó:
Magyar verziójú 2016 - os excelem van.Előre is köszönöm a segítséget.
-
kickboxko
tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni a következő táblázattal:

Szeretném feltételes formázással megformázni a Percent és Value illetve a status oszlopot, klasszikus zöld piros színekkel függően hogy + vagy mínusz értékekkel rendelkeznek.A problémám ott kezdődik hogy csak azt a sort szeretném megformázni ahol a "fulfilled" van a többit nem( ongoing ).
Én is ismerem nagyjából a feltételes formázás szabályait, de így összekötve Ha függvénnyel nem sikerült működően összehozni (Új szabály--> Formázandó cellák kijelölése képlettel menüvel).
Ez nagyon alap kérdésnek tűnik ezért előre is elnézést kérek hogyha nem üti meg a topik technikai színvonalát.
Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Pánik a memóriapiacon
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50