Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki46
senior tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Adott egy tábla A oszlopban dátum van jan1-től dec31-ig. A felvetés a következő, minden hónapban egyszer ingyen mehetek moziba, ha nem használom el az egy alkalmat azt átvihetem a következő hónapra. Ha mentem moziba beírok a B oszlopba egy M betűt. Addig eljutottam, hogy darabtelivel megszámolom, hogy hány napot voltam moziban, ebből egyet kivonok megkapom, hogy mennyit fizettem. Viszont a 2-3 hónaptól, ha nem voltam egy napot sem borul az egész. Az egyenleg görgetését, hogy a legegyszerűbb megoldni. A szélső oszlopban látni szeretném, hogy hány alkalommal kellett fizetnem a moziért.
A tábla valami ilyesmi
Köszönöm a segítséget!
U.i.: a konkrét probléma természetesen nem a mozizásról szól
-
csoki46
senior tag
Sziasztok,
Elsősorban szeretném leszögezni, hogy nem értek a makró programozáshoz, de most rá kényszerültem, hogy valamit összeberheljek.
Annyi lenne a feladat, hogy egy excel fájlt mentes el pdf formátumban aminek a C1 cellában lévő érték legyen a neve. Ezt nagyjából sikerült megoldanom, viszont a gond, hogy kérdés nélkül felülírja a korábbi fájlt, ha ugyan azt az értéket írom be a C1-be.
Tudnátok segíteni? -
csoki46
senior tag
Sziasztok!
Adott egy excel fájl, melynek első oszlopában minden sorban másik excel fájl van belinkelve. Ezt hogy tudnám úgy átmásolni, hogy a hivatkozás megmaradjon.
-
csoki46
senior tag
Sziasztok!
Adott egy excel táblázat számokkal (1-20ig) egy cellában vannak felsorolva úgy, hogy szám, vessző, szóköz, szám, vessző, szóköz..Minden sorban 8db szám van. Ezekből kellene kinyernem a számokat úgy, hogy statisztikát lehessen készíteni róla. Oszloponként szedje szét 1. oszlop 1. szám, 2. oszlop 2. szám...
Tudnátok benne segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50