Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Most latom, hogy egyaltalan nincs undo filter nezetben. akar ha egy cellat beirok, mikor irom undo nyil a ribbonon elo, de enter utan eltunik es nem tudok undozni
-
qqzs
őstag
Legujabb excelben tegnap szivtam majdnem egy nagyot. Egy oszlopot akartam arrébb rakni. A google sheetben ez ugy mukodik, hogy arrébbrakom akkor beszúrja az uj helyre. Megfogtam az excelben az oszlopot majd arrebbhuztam a negyiranyu nyil kurzorral es szolt hogy az uj helyen mar van adat, felul akarom e irni. Mivel nem akartam ezert probaltam ugyanazzal a kurzorral, de ctlr nyomva. Ez sikerult is...ugy hogy felulirta az oszlopot...gyorsan nyomtam az undo-t...ami nem volt...ujraelesztes utan a megnyitott file eredetijet lemasolva sikerult kimentenem a felulirt oszlopot es forgott tovabb a fold, de azert megis ez most komoly 2020-ban itt tartunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Óra topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Fferi50