- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Alapszintű excel felhasználó vagyok és az alábbi probléma túltett rajtam:
Ilyen diagramot kellene csinálnom a főnökömnek, csak nekem halmozott oszlopokkal.
Tudnátok segíteni? Nekem sehogy nem jött össze. Köszi! -
Emu
őstag
Annyi a lényeg, hogy az értékesítés több termékből tevődik össze, aminek az arányait is szemléltetni szeretné az oszlopokon. Az oszlopokat pedig 2 sorban szeretném elrendezni, hátul a 2010-es havi lebontású értékesítésnek az oszlopai előtte pedig 2011 január-február, a többi hónap meg egyenlőre 0. Így érthető volt?
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem excel problémámban:
Adott egy táblázat "A" oszlopokban a nevekkel, "B-C-D-E-F" oszlopokban különböző opciókkal. Egy olyan képletre, vagy bármi egyéb megoldásra lenne szükségem, hogyha valaki a saját neve mellé "B" oszlopba tesz mondjuk X-t akkor a táblázat végén az összesítő sorban egy 1-es szám mint érték jelenik meg. Ha a "C" oszlopba tesz X-t akkor az összesítő soron 2-es szám mint érték érték jelenik meg, és így tovább. Erre van valami ötletetek?Köszi!
-
-
Emu
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, így már sikerült
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy nem felhasználóbarát adathalmazt, amit MSDOS formátumból importáltak, és dolgoznom kellene vele. Cserével és egyéb módszerekkel mindent átírtam benne, hogy az excel tudjon számolni velük, már csak valahogy az összes cellába be kellene szúrnom egy = jelet. Létezik erre valami függvény, vagy gyors módszer?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest