Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
DopeBob
üzenetére
Én ilyet csináltam meloban...a tiéd szvsz annyiban különbözne hogy konkrét nevet kellene megadni meg pár dolgot kivenni és akkor láható hogy pl adott hónapban mennyit dolgozott az illető...(az orak oszlopban a végén automatice összeadja mindig az órákat)
Amúgy lehet hogy ezt a dátumos problémádat is meg lehetne valahogy oldani és az egyszerűbb lenne, de arra sajna nem tudok megoldást
-
válasz
DopeBob
üzenetére
Azért nem értem/tudom, hogy Nálad mi lehet a gond, mert Nálam(Office 2010 x64-et használok), ha beimportálom az adatokat egy megadott táblából, akkor az excel automatikusan ellátja szűrővel, mindenféle beavatkozás nélkül.
Itt a gyári NorthWind adatbázis egyik tábláját importáltam be: [link]Na most ha ebből csinálok egy kimutatást, akkor megint teljesen automatikusan ott a szűrő: [link]
Az adatok külön beimportálását természetesen ki lehet hagyni, és közvetlenül kimutatást készíteni az adott adatbázis, adott táblája alapján, csak ez esetben nem szabad megfeledkezni, hogy a Jelentésszűrő csoportba be kell "húzni"/másolni azt a mezőt, ami alapján szűrni szeretnél [Bekeretezett részek]
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10G I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Xbox Series S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50